pinterest twitter facebook socialmedia vertrouwenspersoon

Spellenjacht

Om uitwisseling en een band tussen de afdeling te bevorderen, zijn er provinciale ledenactiviteiten. Bij deze activiteiten zijn alle leden (uit een bepaalde leeftijdsgroep) welkom. De vrijwilligers krijgen de gelegenheid om tijdens de provinciale ledenactiviteiten ideeën op te doen, die ze zelf weer kunnen gebruiken in hun groep. Tijdens deze provinciale activiteiten staan uitwisseling en samenwerking centraal.


NIEUWE ACTIVITEIT: Spellenjacht - Zondag 13 december 2020

Tijdens de Spellenjacht kruipen de kinderen in de huid van een echte speurder, want in dit doldwaze zoek-spel in Kinderstad Heerlen lopen allerlei goed gehumeurde typetjes rond, die gevonden moeten worden. Natuurlijk heeft ieder typetje na ontdekking iets leuks in petto...

Neem jij de uitdaging aan? Kom dan gezellig met z'n allen mee speuren tijdens de Spellenjacht en spaar alle kleurige stickers!

De Spellenjacht is voor leden van 4 t/m 12 jaar. Groepen worden opgehaald met de bus en komen rond 11.00 uur aan in Heerlen. De bussen vertrekken vanaf 16.00 uur weer huiswaarts. De exacte tijden volgen na inschrijving.

De deelnamekosten voor de Spellenjacht bedraagt: € 16,95 p.p. Dit is inclusief busvervoer en entree Kinderstad Heerlen.

LET OP! Corona-richtlijnen
Tijdens de Spellenjacht moeten we ons houden aan vastgestelde coronamaatregelen. Gebruik je gezond verstand en minimaliseer het aantal begeleidende leiding in verband met de 1,5 meter afstandsregel.
Actuele ontwikkelingen m.b.t. het coronavirus kunnen gevolgen hebben voor de tijd, inhoud, maatregelen en het aantal (op volgorde van inschrijving) deelnemers aan deze activiteit.

JongNL Limburg maakt tijdens haar activiteiten, voor promotiedoeleinden, foto's en filmpjes. 
Bezwaren? Maak dit minstens 24 uur voor de betreffende activiteit bekend!

Aanmelden kan tot 2 weken voor de activiteit via PION.
Lees hier meer over hoe je je kunt aanmelden

Download hier alle aanvullende informatie. > binnenkort beschikbaar
 

 

 

zoeken in deze site

logo 2015 provincie limburg

ANBI

inveiligehanden

veiligheidsvignet