pinterest twitter facebook  vertrouwenspersoon

zoeken in deze site

Nacht van het Dorp

nachtvanhetdorp logoDe Nacht van het Dorp is een initiatief om niet alleen de dorpsbewoners het aanbod van hun eigen dorp te laten zien, maar ook om bedrijven en organisaties onderling met elkaar kennis te laten maken, waardoor er een onderlinge (vertrouwens-) band kan ontstaan en, wie weet een toekomstige samenwerking. Deze Nacht wordt georganiseerd door JongNL Limburg is samenwerking met een plaatselijke afdeling.

kennismaking, zelf ervaren, samen doen
Tijdens de Nacht van het Dorp krijgen verenigingen, bedrijven en organisaties in het dorp de gelegenheid zijn of haar deuren te openen en iedere dorpsbewoner uit te nodigen om een kijkje in de keuken te nemen. Een rondleiding, een quiz, een spel of een andere activiteit zullen je actief betrekken bij deze Nacht en laat een nieuw licht schijnen over het bedrijfs- en verenigingsleven. ‘Kennismaking’, ‘zelf ervaren’ en ‘samen doen‘ zijn de sleutelbegrippen die hier als kreten bij benoemd kunnen worden.

Een bezoek aan een bedrijf dat nog niet bekend is, meedoen met de activiteiten van een nog nooit eerder bezochte vereniging en een kijkje nemen bij oude basisschool. Alles is mogelijk in deze Nacht! Kennismaken met iedereen, ontmoeten van nieuwe mensen en samen werken aan de toekomst, dat is de Nacht van het Dorp.

Wanneer en waar?
De Nacht van het Dorp vond reeds plaats in Budschop, Beesel, Herkenbosch (2 keer) en Helden. Klik op een plaats om meer te lezen over deze Nacht, de deelenemende bedrijven, verenigingen en organisaties of om de plattegrond te downloaden.

De volgende editie die op de planning staat is Helden op 28 oktober 2023. 

Meer weten? Zelf een Nacht van het Dorp organiseren?
Lees meer over de eerdere én komende edities van de Nacht van het Dorp op nachtvanhetdorp.nl. Zelf een Nacht van het Dorp organiseren kan natuurlijk ook. Neem contact op met het bureau om de mogelijkheden te bespreken.