Moonwalk

Om uitwisseling en een band tussen de afdelingen te bevorderen zijn er provinciale ledenactiviteiten. Bij deze activiteiten zijn alle leden (uit een bepaalde leeftijdsgroep) welkom. De vrijwilligers doen ideeën op die ze zelf weer kunnen gebruiken in hun groep. Tijdens deze provinciale activiteiten staan uitwisseling en samenwerking centraal.

Actuele ontwikkelingen mbt het coronavirus kunnen gevolgen hebben voor de tijd, inhoud en het maximale aantal deelnemers per activiteit.


AFGELAST! - 
De moonwalk die is opgeschoven naar Maart wordt ook afgelast. We zijn achter de schermen druk bezig met een alternatief. 
Zodra er meer informatie beschikbaar is, zullen we dat hier natuurlijk bekend maken!De Moonwalk is een nachtelijke hike die gelopen wordt met bepakking. De tocht voert langs akker- en weilanden, bossen en beken en is zo'n 20 kilometer lang. Deelnemen aan de Moonwalk is een uitdaging. De activiteit is actief en best zwaar. Je kunt kennismaken met andere jongeren, ervaringen uitwisselen en plezier maken. Kortom: een activiteit die je tenminste één keer in je leven moet meemaken. De Moonwalk is voor leden vanaf de tweede klas van het voortgezet onderwijs. De richtlijn voor het vaststellen van de datum van de Moonwalk is half maart (afhankelijk van hoe de Carnaval valt).

Klik hier voor een sfeerimpressie.
Bekijk hieronder de folder of download het hier.
Download hier de aanvullende informatie.

Aanmelden gaat via PION en kan vanaf half december tot uiterlijk twee weken van te voren!
 

 

zoeken in deze site

logo 2015 provincie limburg

veiligheidsvignet

inveiligehanden

ANBI