Zeskampspelen

JongNL is al deccennia lang een springlevende jeugd- en jongerenorganisatie, die zich bezig houdt met de vrijetijdsbesteding van jeugd en jongeren van 4 tot 16 jaar. Met deze expertise heeft JongNL Limburg een breed scala aan verhuurmaterialen samengesteld. Een kinderfeestje, buitenspeeldag, braderie, communifeest of spellendag van de buurtvereniging? Kijk gerust eens rond en maak een keuze uit de vele spelmaterialen, spelpakketten, (spelen)boeken & CD's, promotiemateriaal of boek een workshop.

Wil je iets reserveren? Stuur dan een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en geef aan welke materialen en voor welke dag/periode je wilt reserveren. Je wordt binnen een paar dagen geïnformeerd over de mogelijkheden. Bellen kan ook met één van onze medewerkers van het bureau: 0475 520020.


zeskampspelen

 funslang 2 funslangen
Een samenwerkingsspel voor 4 personen. Het team probeert in deze funslang, een soort rupsband, zo snel mogelijk vooruit te komen. De teamleden houden het zeil boven hun hoofd vast  en lopen/rollen zo snel mogelijk naar de finish. 

prijs per 2   € 15,00

J
ongNL-afdelingen ontvangen 50% korting op de weergegeven prijs.
 skilopen 2 paar 4-persoons ski's 
Probeer met z'n vieren vooruit te komen op deze ski's.
1..2...3... links, 1...2...3... rechts.

prijs per 2   € 15,00

J
ongNL-afdelingen ontvangen 50% korting op de weergegeven prijs.
 vliegendtapijt 2 vliegende tapijten 
Het vliegend tapijt is een zeil met een touw. De teamleden gaan op het zeil staan. Eén teamlid houdt het touw vast en trekt het zeil voort. Dit lukt natuurlijk alleen als de andere teamgenoten tegelijkertijd (vooruit) springen.

prijs per 2   € 15,00


JongNL-afdelingen ontvangen 50% korting op de weergegeven prijs.

terug naar boven

bekijk nog meer spelmaterialen

•  (spel)materialen 
•  kermisspelen   
•  traktaties 
•  outdoorcooking