pinterest twitter facebook  vertrouwenspersoon

zoeken in deze site

Workshops
De workshops worden op locatie gegeven en duren zo'n 2 tot 2,5 uur. De begeleider reist af naar de gewenste plaats en zorgt zelf voor alle materialen. Wil je een workshop aanvragen, geef dan aan waar deze plaats zou moeten vinden, op welke dag/periode, voor welk gezelschap (samenstelling, leeftijd e.d.) en voor hoeveel personen. Je wordt binnen een paar dagen geïnformeerd over de mogelijkheden. Bellen kan ook met één van de medewerkers van het bureau: 0475 520020.

 

  Outdoorcooking
Outdoorcooking is oergezellig. De workshop wordt op locatie gegeven. Door zelf praktisch aan de slag te gaan leer je verschillende manieren van buiten koken. Je maakt gebruik van de zogeheten Dutchovens, Pizzabarbecue en de Tundragrill. Je krijgt uitleg over de verschillende materialen en technieken en geniet van een heerlijke maaltijd.
 
  Kampvuurbegeleiding
Kampvuur is meer dan alleen samen rondom het vuur zitten. Je maakt kennis met diverse activiteiten die een avondje kampvuur verrassend gezellig maken.
 
  Theaterspelvormen
Een avondje uit je comfort zone. Leuke spellen die met toneel te maken hebben, zoals improvisatiestukjes, uitbeelden en grappige dramaspelletjes.
 
  Groepsspelen
Je doet diverse kleine groepsspelen, verrassende teamspelen, met en zonder wedijver. Bij deze workshop zit je niet stil.
 
  Samenwerkingsspelen
Je maakt onderdeel uit van een groep. Belangrijk is dat je SAMEN de opdrachten doet. De opdrachten lukken alleen als je jezelf ondergeschikt maakt aan het team.
 
  Improvisatiespelen 
Kleine, snelle spelletjes die je zó uit de mouw schudt (je moet ze alleen nét even kennen...). Een gezellige workshop waar al gaandeweg bepaald wordt welke spelen aan bod komen.

 
  GPS voor beginners 
Altijd al eens met een GPS een tocht willen lopen of een zogenaamde 'cache' (schat) willen vinden. Dan is deze workshop iets voor jou. Na een korte uitleg ga je in een groepje op pad.

 
  Knutselen met kinderen
Lekker creatief bezig zijn met leuke knutsels, die je daarna thuis kunt doen met je eigen kinderen, bijvoorbeeld bij een familiedag of kinderfeestje.

 
  Lekker in je vel, dan kom je er wel! (NIEUW)
In deze workshop laten we je zien hoe je gevoelens bij kinderen bespreekbaar kunt maken. Je leert hoe je kinderen oog kunt laten hebben voor elkaars situatie, een steuntje in de rug kunt geven als het even niet mee zit en hoe je kinderen vooruit kunt helpen.