TienerTips!
Over werken met tieners
 

TienerTips is een handig en praktisch boekje voor iedereen die met tieners werkt, meer wil weten over het begeleiden van tienergroepen, het organiseren van activiteiten met, door en voor tieners of meer wil weten over de leefwereld van tieners. TienerTips geeft antwoord op veel vragen over het werken met tieners. De inhoud zet je aan het denken en biedt inspiratie om meer uit het werken met tieners te halen.

TienerTips is tweedelig. Het eerste deel geeft de lezer tips en informatie om beslagen ten ijs te komen. Zo wordt er kennis uit het werkveld beschreven over diverse onderwerpen en krijg je tools die bruikbaar zijn bij het runnen van een tienergroep. Het tweede deel geeft meer dan 50 uitgewerkte spelideeën die me zo kan gebruiken in de praktijk. Van bijvoorbeeld een rustig chill-avondje in het tienerhonk tot een actieve, uitdagende outdoor activiteit in het bos.

76 pagina’s in full-color met korte duidelijke teksten en grappige illustraties, boordevol bruikbare informatie. Kortom een absolute aanwinst voor iedere jeugd- en jongerenwerker!

Het boekje is te koop via onze webshop of stuur een mailtje naar info@jongnl.nl
De kosten bedragen € 7,50 voor externen, exclusief verzendkosten.

*JongNL leiding betaalt enkel de verzendkosten.


 pinterest twitter facebook  vertrouwenspersoon

zoeken in deze site