Om uitwisseling en een band tussen de afdelingen te bevorderen zijn er provinciale ledenactiviteiten. Bij deze activiteiten zijn alle leden (uit een bepaalde leeftijdsgroep welkom. De vrijwilligers krijgen de gelegenheid om tijdens de provinciale ledenactiviteiten ideeën op te doen die ze zelf weer kunnen gebruiken in hun groep. Tijdens deze provinciale activiteiten staan uitwisseling en samenwerking centraal.

Ardennen Survival

De survival is een stoere activiteit midden in de Belgische Ardennen. Een heel weekend lang met je groep deelnemen aan diverse survivalactiviteiten! Hoe vet is dat!?
Zo kun je een ruig ATB-fietsparcours afleggen, je grenzen verleggen op het hoogte parcours en bijvoorbeeld klimmen en abseilen in de groeve van Venturix Outdoor.
Allemaal onder begeleiding van ervaren en gecertificeerde instructeurs van Venturix en de vaste provinciale survivalvrijwilligers van JongNL Limburg.
Binnenkort lees je hier meer informatie en details over het programma.

Let op! De survival zit altijd snel vol. Wil je er zeker van zijn dat je met jouw groep kunt deelnemen? Begin dan tijdig met het informeren en enthousiasmeren van leden en leiding.

datum:
locatie:
tijd:
voor wie:
kosten:

14 november 2021
Venturix Outdoor, Belgische Ardennen
morgen/middag/avond
leden vanaf de 3e klas voortgezet onderwijs
€ 65,00

inclusief busreis vanaf diverse opstapplaatsen