Survival Ardennen

Om uitwisseling en een band tussen de afdelingen te bevorderen zijn er provinciale ledenactiviteiten. Bij deze activiteiten zijn alle leden (uit een bepaalde leeftijdsgroep) welkom. De vrijwilligers krijgen de gelegenheid om tijdens de provinciale ledenactiviteiten ideeën op te doen die ze zelf weer kunnen gebruiken in hun groep. Tijdens deze provinciale activiteiten staan uitwisseling en samenwerking centraal.

Actuele ontwikkelingen mbt het coronavirus kunnen gevolgen hebben voor de tijd, inhoud en het maximale aantal deelnemers per activiteit.

 

De nieuwe datum is vastgesteld op 25 en 26 september 2021
Let op! Eenmalig zal deze activiteit naar september worden verschoven
.

De survival is een stoere activiteit midden in de Belgische Ardennen. Een weekend lang met je groep deelnemen aan diverse survivalactiviteiten zo kun je een ruig ATB-fietsparcours afleggen, je grenzen verleggen op het hoogteparcours en bijvoorbeeld klimmen en abseilen in de groeve van Venturix Outdoor.

Uitgevoerd door instructeurs van Venturix en de vaste provinciale survivalvrijwilligers van JongNL Limburg. Binnenkort op deze pagina meer details over het programma.

JongNL gaat een nieuwe samenwerking aan met outdooraanbieder 'Venturix Outdoor' op een nieuwe locatie in Comblain au Pont, op zo'n 30 km ten zuiden van Luik in het mooie dal van de Ourthe. Het overnachten gebeurd daarom dit jaar in, door deelnemers zelf meegenomen, pubtentjes.

De survival is voor leden vanaf de derde klas van het voortgezet onderwijs. Richtlijn voor het vaststellen van de datum is het eerste weekend van november. Klik hier voor een sfeerimpressie.

Let op! De survival zit altijd snel vol. Wil je er zeker van zijn dat je met jouw groep kunt deelnemen, begin dan tijdig met het informeren en enthousiasmeren van leden en leiding.


Als er binnenkort meer informatie beschikbaar is, dan vind je die natuurlijk hier.
Aanmelden gaat via PION. Vanaf volgende week!


Klik hier om het filmpje over de Survival op 3ml te zien.
zoeken in deze site

logo 2015 provincie limburg

veiligheidsvignet

inveiligehanden

ANBI