pinterest twitter facebook  vertrouwenspersoon

zoeken in deze site

Spelpakketten
Wil je iets reserveren? Stuur dan een e-mail naar verhuur@jongnl.nl en geef aan welke materialen en voor welke dag/periode je wilt reserveren.
Je wordt binnen een paar dagen geïnformeerd over de mogelijkheden. Bellen kan ook met één van de medewerkers van het bureau: 0475 520020.

Weergegeven prijzen zijn actuele prijzen. Voor JongNL-afdelingen geldt een speciale korting.


aanbod spelpakketten

 ridderspelen

Ridderspelen
Het Ridderspel bestaat uit 12 denk- en doeopdrachten. Gaandeweg krijg je een rondleiding door een echt kasteel. Waarvoor diende de Ridderzaal en wat vond je in de wapenkamer? En heb je al eens gehoord van de 'Groene kamer'? Na het spelen van het Ridderspel weet je meer over deze spannende tijd. De opdrachten zijn gedrukt op grote kunsstof platen en bevestigd op een zestal schragen. Het spel is er voor de leeftijdsgroepen: groep 3-4, groep 5-6, groep 7-8 van het basisonderwijs.

prijs voor spelronde in 1 leeftijdscategorie  € 20,00
prijs voor alle 3 de spelrondes                       € 50,00


 

 kermisspelen

Spelenkermis
JongNL heeft 10 houten kermisspelen. De spelenkermis is te reserveren als spelpakket met 6 spelen of als groot spelpakket met 10 spelen. Klik hier om alle spelen te bekijken en eventueel een keuze te maken.

prijs voor 6 spelen (2x M, 2xL, 2xXL)  € 60,00
prijs voor alle 10 de spelen                  € 100,00


 

 XL games

XL-games
De XL-games zijn houten behendigheids-/samenwerkingsspelen.  De spelenkermis is te reserveren als spelpakket en alle spelen zijn ook los te huur. Klik hier om alle spelen te bekijken en eventueel een keuze te maken.

prijs voor alle spelen (7 stuks)            € 60,00
 

 samenspelenspel SamenSpelenSpel
Het SamenSpelenSpel bestaat uit 18 doe- en 8 denkopdrachten. Alle materialen worden meegeleverd. Er kunnen 20 tot 200 personen tegelijkertijd deelnemen.

Kinderen gaan SAMEN de opdrachten doen. De opdrachten kenmerken zich, doordat ze nét even anders zijn en doordat het spel zonder samenwerken niet lukt en dus succesvol wordt door jezelf ondergeschikt te maken aan het team. Het gaat om het spel, niet om de knikkers.

prijs  € 50,00


 
 driedubbeldoespel Drie-Dubbel-Doe-Spel
Het spel bestaat uit drie rondes met elk drie doe-, denk en puzzelopdrachten. In totaal kunnen zo'n honderd kinderen én volwassenen tegelijk deelnemen. Kinderen krijgen een boekje en een potloodje mee en kunnen zelf de opdrachten uitvoeren op hun eigen tempo en naar eigen kunnen. Bij drie voltooide opdrachten, hebben ze een 'goed gedaan' sticker verdient!

prijs  € 50,00


 
 raakjeplaatje Raak-je-plaatje
Dit is een waanzinnig uitdagend plaatjesspeurspel. Op een Roll-up banner staan op beide zijden honderden plaatjes gedrukt. Op tien opdrachtkaarten van makkelijk naar moeilijk staan diverse opdrachten zoals 'vind het kleinste plaatje' of 'vind de zes vlinders'. Voor jong en oud is het een uitdaging om de plaatjes te vinden.

prijs  € 50,00


 
 duospel

Duo-spel
Het Duospel bestaat uit 18 spelen die in tweetallen gespeeld worden. De tweetallen kunnen kris kras door elkaar de opdrachten doen en noteren de score op een scorekaart. De uitleg staat kort en bondig omschreven en de afbeeldingen spreken voor zich. De spelen varieren van samen een balletje trappen en zaklopen tot lucifers stapelen en ballon lopen.

prijs  € 50,00

 

outdoorspelenparcours2 Outdoorspelenparcours
Het spel bestaat uit zo'n 70 spelen op A3 gelamineerde vellen. Je prikt ze op bomen in het bos. Met z'n tweeën of in een groepje trek je erop uit in het bos om het onbekende te ontdekken, ervaren, onderzoeken en om er actief in bezig te zijn. Het complete spel is te huur. De spelen zijn ook gebundeld in een handig boekje. De kosten voor het boekje zijn € 5,00 en is te bestellen per mail naar info@jongnl.nl.
 
prijs  € 10,00


 
 circusspel Circusparade
voor 5 tot 7 jarigen
Het spel bestaat uit 10 vrolijke bordjes met opdrachten. Deze bordjes zijn eenvoudig te monteren op pylonnen (worden meegeleverd). Kinderen schrijven de oplossing op de antwoordkaart (of laten de oplossing opschrijven) en gaan door naar de volgende. Eenvoudig en succes gegarandeerd!

prijs  € 10,00

 
 puzzelparade1 Puzzelparade
voor 10 tot 12 jarigen
Het spel bestaat uit 10 bordjes met puzzelopdrachten. Deze bordjes zijn eenvoudig te monteren op pylonnen (worden meegeleverd). Kinderen schrijven de oplossing op de antwoordkaart en gaan door naar de volgende. Eenvoudig en succes gegarandeerd!

prijs  € 10,00


 
 puzzelparade2 Puzzelparade
voor 12 tot 14 jarigen
Het spel bestaat uit 10 bordjes met puzzelopdrachten. Deze bordjes zijn eenvoudig te monteren op pylonnen (worden meegeleverd). Kinderen schrijven de oplossing op de antwoordkaart en gaan door naar de volgende. Eenvoudig en succes gegarandeerd!

prijs  € 10,00


 
 A4voetbalspel Voetbalspel
Het spel bestaat uit 12 doe- en 12 denkopdrachten over voetbal. Het spel wordt gespeeld in tweetallen. De scores en antwoorden worden genoteerd op de antwoordkaart.

prijs  € 10,00


 

 terug naar boven

Spelpakketten