Registratie van cursussen en workshops

strippenboekje
Voor de registratie van de cursussen en workshops die je als vrijwilliger bij JongNL Limburg volgt, gebruik je het strippenboekje. Je ontvangt deze zodra je deelneemt aan de introductiecursus. Nog geen introductiecursus gevolgd, maar je gaat wel al deelnemen aan een workshop, vraag dan een strippenboekje aan de cursusleider. Alle gevolgde cursussen en workshops worden erop afgetekend. Neem deze dus altijd mee! Je bent zelf verantwoordelijk voor het strippenboekje, het aftekenen ervan en een juiste administratie van de gevolgde cursussen en workshops.

Als je de totale introductiecursus of introductiecursus plus gevolgd hebt, ben je erkend leid(st)er en mag je deelnemen aan de kampcursus. Om erkende leider op kamp te zijn moet je het basisweekend gevolgd hebben en de cursus primitief óf drie afzonderlijke workshops die aansluiten bij de kampcursus. Deze moeten passen binnen de taak van een leider op kamp en dienen gevarieerd te zijn. JongNL Limburg bepaalt welke combinatie van workshops volstaat.

registratie
De workshops worden afgetekend in het strippenboekje, maar verder niet geregistreerd. Afdelingen hebben zelf de mogelijkheid om workshops die in de afdeling plaatsvinden te registreren in de centrale ledenadministratie. De voltooide introductiecursus, kampcursus en BHV-cursus wordt geregistreerd in de centrale ledenadministratie. Heb je de introductiecursus of BHV-cursus compleet gevolgd, dan wordt dit automatisch geregistreerd. Heb je de kampcursus gevolgd en de cursus primitief of de drie workshops, dan ben je erkend leider op kamp. Geef aan de cursusleider door als je hieraan voldoet. Hij/zij zal dit doorgeven aan het bureau en registreren. Je kunt ook het strippenboekje opsturen naar Marijkelaan 11a, 6074 AP in Melick of inscannen en e-mailen.

JongNL-pas en certificaat
Heb je de introductiecursus, kampcursus of de BHV-cursus voltooid, dan heb je recht op de JongNL-pas als bewijs van deelname en afronding. De introductiecursus (PLUS), kampcursus en BHV-cursus geven na deze volledig gevolgd te hebben recht op een certificaat. Een digitaal certificaat (in PDF) ontvangen? Stuur dan een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..