Provinciale vrijwilligersactiviteit

Om uitwisseling en een band tussen de afdelingen te bevorderen zijn er provinciale ledenactiviteiten. Bij deze activiteiten zijn alle leden (uit een bepaalde leeftijdsgroep) welkom. De vrijwilligers doen ideeën op, die ze zelf weer kunnen gebruiken in hun groep. Tijdens deze provinciale activiteiten staan uitwisseling en samenwerking centraal.

Provinciale vrijwilligersactiviteit - 18 januari 2014
Het hele jaar door vinden er diverse activiteiten plaats. De Moonwalk, het Juniorentoernooi, de Outdoordagen, de Survival en noem maar op! Misschien heb jij aan een van die activiteiten deelgenomen. Dan is je vast opgevallen dat er heel wat vrijwilligers de handen uit de mouwen steken tijdens zo'n activiteit. Heb je een cursus of workshop gevolgd? Ook die worden mede mogelijk gemaakt door enthousiaste vrijwilligers. Zij zijn onmisbaar en worden jaarlijks uitgenodigd voor een vrijwilligersbijeenkomst. Dit is een bijeenkomst waar vrijwilligers, bestuursleden en medewerkers van JongNL Limburg elkaar informeel ontmoeten, bijkletsen en wellicht nieuwe plannen bespreken voor de toekomst.

Dit jaar een 'Culinaire vrijwilligersdag'. We waren te gast in het mooie nieuwe gebouw van JongNL Grathem. Een GPS-instructie en een tocht door het prachtige Grathem stond op het programma. Robert Aarts liet zien wat de mogelijkheden zijn van de nieuwe GPS’en die bij JongNL Limburg te leen zijn. Bij terugkomst ging men aan de slag met outdoorcooking. Dé nieuwe sensatie onder de workshops! Zie de folder. Samen werden diverse gerechtjes bereid. Het was genieten bij het kampvuur tijdens deze heerlijke proeverij.

Ook ingezet worden bij de activiteiten van JongNL Limburg?

Sluit je dan aan bij onze enthousiaste vrijwilligersgroep. Stuur dan een mail of bel met één van de bureaumedewerkers  om je interesses door te geven. E This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - T 0475 520020.