Om uitwisseling en een band tussen de afdelingen te bevorderen zijn er provinciale ledenactiviteiten. Bij deze activiteiten zijn alle leden (uit een bepaalde leeftijdsgroep welkom. De vrijwilligers krijgen de gelegenheid om tijdens de provinciale ledenactiviteiten ideeën op te doen die ze zelf weer kunnen gebruiken in hun groep. Tijdens deze provinciale activiteiten staan uitwisseling en samenwerking centraal.

Provinciale Vrijwilligersactiviteit


Het hele jaar door vinden er diverse activiteiten plaats. De Moonwalk, het Juniorentoernooi, de Outdoordagen, de Survival en noem maar op! Misschien heb jij aan een van die activiteiten deelgenomen. Dan is je vast opgevallen dat er heel wat vrijwilligers de handen uit de mouwen steken tijdens zo'n activiteit. Heb je een cursus of workshop gevolgd? Ook die worden mede mogelijk gemaakt door enthousiaste vrijwilligers. Zij zijn onmisbaar en worden jaarlijks uitgenodigd voor een vrijwilligersbijeenkomst. Dit is een bijeenkomst waar vrijwilligers, bestuursleden en medewerkers van JongNL Limburg elkaar informeel ontmoeten, bijkletsen en wellicht nieuwe plannen bespreken voor de toekomst.

Zodra er meer informatie beschikbaar is, vind je die hier..

Wil je ook steentje bijdragen aan activiteiten, workshops of cursussen bij  JongNL Limburg?

Sluit je dan aan bij onze enthousiaste vrijwilligersgroep. Stuur dan een mail of bel met één van de bureaumedewerkers  om je interesses door te geven. E info@jongnl.nl - T 0475 520020.

29 januari 2022
-
-
-

-
 

 

Provinciale vrijwilligersactiviteit