pinterest twitter facebook  vertrouwenspersoon

zoeken in deze site

Promotiematerialen
Wil je iets reserveren? Stuur dan een e-mail naar verhuur@jongnl.nl en geef aan welke materialen en voor welke dag/periode je wilt reserveren.
Je wordt binnen een paar dagen geïnformeerd over de mogelijkheden. Bellen kan ook met één van de medewerkers van het bureau: 0475 520020.

 


JongNL Vesten
Vanaf seizoen 2021-2022 zijn er nieuwe JongNL Vesten verkrijgbaar. Lekker warm voor de buitenactiviteiten of ideaal voor late kampvuuravonden. 
Verkrijgbaar in de maten S, M, L, XL en XXL.

prijs  € 30,00 
JongNL keycords
Gebruik deze unieke JongNL keycord als handige sleutelhanger om je blokhutsleutel niet meer zo snel kwijt te raken. Maar natuurlijk heeft deze kleurrijke keycord tal van andere praktische toepassingen.

prijs € 0,75 

 

festival- en toegangsbandjes
Ideaal voor herkenbaarheid wanneer je met een groep een uitstapje maakt. Tip: schrjif op het bandje de naam van het kind en het telefoonnummer van de begeleider of ouder.

papier
papieren bandje, met een plakstrip vast te maken
prijs  € 0,10

stof
stoffen geweven bandje, veelkleurig, met een glijsluiting

prijs  € 0,40

 

 klemmap

A4-klembord
Al je paperassen bij elkaar in deze klemmap. Ideaal voor vergaderingen.


prijs  € 5,00

 

 schrijfblok

A4-schrijfblok
Voor al je aantekeningen tijdens de JongNL bijeenkomsten en vergaderingen.

prijs  € 2,00

 


 

sticker ovaal
Ook te bestellen met de naam van de afdeling erbij. Informeer voor de kosten bij het bureau.

prijs per 10 stuks  € 0,50


 

 schrijfgerei

schrijfblokjes - pennen - potloodjes
Altijd pen en papier bij de hand met dit vrolijke setje.

prijs schrijfblokje  € 0,50
prijs JongNL-pen  € 0,50
prijs potloodje      € 0,20


 

 banner

promotiebanners 
Banners zijn uitschuifbare informatiestandaards van 80 cm breed en zo'n 2.00 meter hoog. We hebben ze met tekst en blanco. De ideale aankleding voor een promotiestand tijdens een open dag, wervings- of promotieactiviteit. De teksten op de banners komen overeen met de teksten in de promotiefolders.

gratis te leen


 


 

skytubes
Met een skytube wordt een reclameslang bedoeld, die door middel van een ventilator omhoog wordt geblazen. Een échte blikvanger.

prijs per stuk  € 10,00


 

 vlag

JongNL vlag
Afmetingen zijn 125 x 225 cm. Met twee bevestigingspunten.

verkoopprijs  € 35,00
(en ook gratis te leen)


 

blokhutbordje

blokhutbordje 
Een opening van een nieuw gebouw of een viering van een jubileum, is een prima aanleiding om je clubgebouw te verfraaien met dit blokhutbordje. Laat zien dat je bij JongNL hoort. Dit aluminium bord is weerbestendig en geschikt om bij de ingang van de blokhut te hangen. 

prijs  € 20,00


 

 promotiefilmpjes

promotiefilmpjes
Geheel in de nieuwe huisstijl en aansluitend bij het promoten van JongNL, zijn een viertal promotiefilmpjes gemaakt. Ze zijn in te zetten voor het werven van nieuwe leden, voor algemene informatie over JongNL op de eigen website of voor bijvoorbeeld ter introductie van de nieuwe leiding. De filmpjes geven in het kort weer waar JongNL voor staat. Klik hier om ze gratis te downloaden.

gratis te downloaden


 

 kennismakingspakket

kennismakingspakket nieuwe leiding
Om nieuwe leiding kennis te laten maken met JongNL en JongNL Limburg is een kennismakingspakket samengesteld met diverse informatiefolders.

gratis voor leden


 

 spreekbeurtpakket

spreekbeurtpakket
Wil jij een spreekbeurt houden over jongNL? Vraag dan het spreekbeurtpakket aan. Je krijgt diverse folders die je kunt gebruiken bij je presentatie. In het pakket zitten stickers om uit te delen, een boekje met leuke spellen en nog veel meer.

gratis voor leden


 

terug naar boven