pinterest twitter facebook socialmedia vertrouwenspersoon

Prinsengalerij

Welkom op dé Prinsengalerij van JongNL. Alaaaaf!
Dat JongNL'ers de perfecte kandidaten zijn voor een voortrekkersrol tijdens de 'Vasteloavendj' blijkt wel uit de vele reacties die we voorgaande jaren mochten ontvangen, op onze prinsengalerij. Vanaf de lancering in 2010 is deze eregalerij een groot succes. Ken jij iemand die is uitgeroepen tot Prins, Prinses, Adjudant, Vorst, Broêd, Broêdegom, of... én die een link heeft met JongNL, dan verdient dat een vermelding op dé JongNL Prinsengalerij. Stuur een foto naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Scroll naar beneden om alle prinsen, prinsessen, adjudanten of boerebruiloftgezelschappen te aanschouwen of klik opp de gewenste afdeling om meteen te worden doorgelinkt.

Swalmen
Sint Odiliënberg
 

prins

 


 


Swalmen

Rob en Senna Koolen-Mestrom, beide actief lid van JongNL Swalmen, mogen zich dit jaar 'Boerebroedspaar' noemen. Een dikke proficiat en we wensen beiden en natuurlijk hun boeren gezelschap veel plezier de komende periode!

 


Sint Odiliënberg

Tadaaaaa .. Op 24 november jl. werd Ruud Maessen uitgeroepen tot Prins Ruud II van CV de Berggeite in Sint Odiliënberg!
Ruud is leiding bij JongNL St. Odiliënberg en helpt geregeld bij onze provinciale activiteiten.
We wensen Ruud II een mooie vastelaovend toe, maar met zijn motto: 'Volg diene druim, dae wèt de waeg!" gaat dat helemaal goed komen!

 

zoeken in deze site

logo 2015 provincie limburg

ANBI

inveiligehanden

veiligheidsvignet