pinterest twitter facebook socialmedia vertrouwenspersoon

Prinsengalerij

Welkom op dé Prinsengalerij van JongNL. Alaaaaf!
Dat JongNL'ers de perfecte kandidaten zijn voor een voortrekkersrol tijdens de 'Vasteloavendj' blijkt wel uit de vele reacties die we voorgaande jaren mochten ontvangen, op onze prinsengalerij. Vanaf de lancering in 2010 is deze eregalerij een groot succes. Ken jij iemand die is uitgeroepen tot Prins, Prinses, Adjudant, Vorst, Broêd, Broêdegom, of... én die een link heeft met JongNL, dan verdient dat een vermelding op dé JongNL Prinsengalerij. Stuur een foto naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Scroll naar beneden om alle prinsen, prinsessen, adjudanten of boerebruiloftgezelschappen te aanschouwen of klik opp de gewenste afdeling om meteen te worden doorgelinkt.

Swalmen
Sint Odiliënberg
Grashoek
M
aasbree
H
erkenbosch
B
orn
Horst

prins

 Horst


Patrick Cuppen en Kiki van den Bercken uit Horst, beide actief voor JongNL Horst, vormen het boerenbruidspaar voor dit carnavalsseizoen.


 


Born


Ook bij JongNL Born vieren ze dit carnavalsseizoen feest. Twee dames mogen zich de titel jeugdprinses toebedelen.
Femke is jeugdprinses voor CV de Katers in Holtum, Lyara voor de Bèssemebènjers in Born.


 


Herkenbosch

In Herkenbosch mogen ook JongNL'ers zich de prinsenlijke veren opsteken. Prins Chris I en zijn prinses Kyara regeren over het Doale-Eier-rijk. Beide lid van Jong Nederland Herkenbosch en actief als senior en hulpleiding.


 


Maasbree

In de vakantie bereikte ons het heuglijke bericht dat Martijn Jacobs en Josje Nijssen, beide actief bij JongNL Maasbree, in het onecht met elkaar verbonden zijn en het 'Boorebroëdspaar 2020' vormen.


 


Grashoek

Bij CV de Graasvraeters zijn Prins Freek I en zijn prinses Els (Gommans) uitgeroepen tot prinsenpaar en mogen zij voorop in de Grashoekse polonaise. Els is actief bij Jong Nederland Grashoek als leidster van de Batjakkers.
We wensen Els en haar prins natuurlijk een fantastische carnaval toe, maar met hun motto: "Vol gaas mit get shotjes op, viere wae dit fiësje non-stop", moet dat wel goed komen! Alaaf!

 

 


Swalmen

Rob en Senna Koolen-Mestrom, beide actief lid van JongNL Swalmen, mogen zich dit jaar 'Boerebroedspaar' noemen. Een dikke proficiat en we wensen beiden en natuurlijk hun boeren gezelschap veel plezier de komende periode!

 


Sint Odiliënberg

Tadaaaaa .. Op 24 november jl. werd Ruud Maessen uitgeroepen tot Prins Ruud II van CV de Berggeite in Sint Odiliënberg!
Ruud is leiding bij JongNL St. Odiliënberg en helpt geregeld bij onze provinciale activiteiten.
We wensen Ruud II een mooie vastelaovend toe, maar met zijn motto: 'Volg diene druim, dae wèt de waeg!" gaat dat helemaal goed komen!

 

zoeken in deze site

logo 2015 provincie limburg

ANBI

inveiligehanden

veiligheidsvignet