pinterest twitter facebook socialmedia vertrouwenspersoon

Pietenjacht

Om uitwisseling en een band tussen de afdelingen te bevorderen zijn er provinciale ledenactiviteiten. Bij deze activiteiten zijn alle leden (uit een bepaalde leeftijdsgroep) welkom. De vrijwilligers krijgen de gelegenheid om tijdens de provinciale ledenactiviteiten ideeën op te doen die ze zelf weer kunnen gebruiken in hun groep. Tijdens deze provinciale activiteiten staan uitwisseling en samenwerking centraal.

Pieten-Vossen-Jacht Kinderstad Heerlen 2019 - zondag 24 november
Tijdens de Pieten-Vossen-Jacht doen de kinderen mee met een doldwaas Pieten-zoek-spel. Ook voor de pieten is Kinderstad een waar pretpark omdat er zoveel te beleven is. Sint is al snel zijn pieten kwijt. De pieten doen samen met de kinderen diverse activiteiten en spelletjes. Wanneer een piet gevonden is, krijgen de kinderen een sticker voor hun zoekkaart, lukt het om de kaart vol te krijgen?

De Pietenjacht is voor leden van 4 tot 12 jaar. Kinderstad is open van 10.00 uur tot 18.00 uur. Groepen worden opgehaald met de bus en komen om 11.00 uur aan in Heerlen. Vertrek is vanaf Heerlen 17.00 uur. Exacte tijden volgen na inschrijving.


Download de folder
Download hier alle aanvullende informatie. > binnenkort beschikbaar
Aanmelden gaat via PION. Lees meer... 
Klik hier voor een sfeerimpressie.


 

 

 

zoeken in deze site

logo 2015 provincie limburg

ANBI

inveiligehanden

veiligheidsvignet