pinterest twitter facebook socialmedia vertrouwenspersoon

Outdoordagen

Om uitwisseling en een band tussen de afdelingen te bevorderen zijn er provinciale ledenactiviteiten. Bij deze activiteiten zijn alle leden (uit een bepaalde leeftijdsgroep) welkom. De vrijwilligers krijgen de gelegenheid om tijdens de provinciale ledenactiviteiten ideeën op te doen die ze zelf weer kunnen gebruiken in hun groep. Tijdens deze provinciale activiteiten staan uitwisseling en samenwerking centraal.

Outdoordagen 2019 - zondagen 6 en 13 oktober 
De vaste locatie van de Outdoordagen is Break Out in Swalmen. Gedurende de dag neem je deel aan verschillende ruige buitensport-activiteiten in vier rondes. Met dit jaar een vernieuwd en verbeterd programma. Op veler verzoek staat ATB-fietsen weer op het programma. Daarnaast is ShootOut, een variatie op paintball, een nieuwe activiteit. Terugkerende avonturen zijn de Fort Inca, hoog in de lucht een trapezesprong maken, klimmen, de touwbruggen en boogschieten

De Outdoordagen is voor leden van groep 6 t/m 8 van het basisonderwijs en klas 1 van het voortgezet onderwijs. Richtlijn voor het vaststellen van de data is de zondag vóór en de eerste zondag ván de herfstvakantie. Klik hier voor een sfeerimpressie.

Lees meer in de folder
Binnenkort aanvullende informatie
Aanmelden gaat via PION. Lees meer...
Klik hier om een filmpje te zien over de Outdoordagen.

 

zoeken in deze site

logo 2015 provincie limburg

ANBI

inveiligehanden

veiligheidsvignet