pinterest twitter facebook socialmedia vertrouwenspersoon

Outdoordagen

Om uitwisseling en een band tussen de afdelingen te bevorderen zijn er provinciale ledenactiviteiten. Bij deze activiteiten zijn alle leden (uit een bepaalde leeftijdsgroep) welkom. De vrijwilligers krijgen de gelegenheid om tijdens de provinciale ledenactiviteiten ideeën op te doen die ze zelf weer kunnen gebruiken in hun groep. Tijdens deze provinciale activiteiten staan uitwisseling en samenwerking centraal.

AFGELAST! - Outdoordagen 2020 - zondagen 11 en 18 oktober 
De vaste locatie van de Outdoordagen is Break Out in Swalmen. Gedurende de dag neem je deel aan verschillende ruige buitensport-activiteiten in vier rondes.
Om 10.30 uur start een spectaculair en afwisselend programma. Zo moeten de deelnemers een ruige route afleggen op de ATB-fietsen, kruipen en kronkelen in het 130 meter lange gangenstelsel: Fort Inca en alle moed bij elkaar verzamelen om de trapezesprong op grote hoogte te durven maken. Touwbruggen over water trotseren, in de huid kruipen van Willem Tell bij het boogschieten en het ruimtelijk inzicht op de proef stellen bij het midgetgolven. (Het midgetgolven komt ter vervanging voor de ShootOut) 
Kortom.. een dag vol leuke, uitdagende en grensverleggende activiteiten. 
Om 17.00 uur klinkt het eindsignaal, waarna iedereen (hopelijk) moe, maar voldaan naar huis mag gaan.

Deelnemen kan voor een scherpe prijs van € 18,50 voor jeugdleden en € 11,50 voor leiding.Belangrijk om te weten..

Onder (nagenoeg) alle weersomstandigheden gaat de activiteit door. Na inschrijving ontvang je meer aanvullende informatie met o.a. tips en trucs hoe je je kunt voorbereiden op slecht weer.

Let op! Corona-richtlijnen
Tijdens de Outdoordagen moeten we ons houden aan vastgestelde coronamaatregelen. Gebruik je gezond verstand en minimaliseer het aantal begeleidende leiding in verband met de 1,5 meter afstandsregel. 
Per 8 kinderen kan er ongeveer 1 leid(st)er mee.
Actuele ontwikkelingen m.b.t. het coronavirus kunnen gevolgen hebben voor de tijd, inhoud, maatregelen en het aantal (op volgorde van inschrijving) deelnemers aan deze activiteit.

JongNL Limburg maakt tijdens haar activiteiten, voor promotiedoeleinden, foto's en filmpjes.
Bezwaren? Maak dit minstens 24 uur voorafgaand aan de betreffende activiteit bekend!


Aanmelden kan tot 2 weken voor de activiteit via PION.
Klik hier voor meer informatie over hoe je je kunt aanmelden.De Outdoordagen is voor leden van groep 7 en 8 van het basisonderwijs en klas 1 en 2 van het voortgezet onderwijs. Richtlijn voor het vaststellen van de data is de zondag vóór en de eerste zondag ván de herfstvakantie.

Klik hier om een filmpje te zien over de Outdoordagen. 

zoeken in deze site

logo 2015 provincie limburg

ANBI

inveiligehanden

veiligheidsvignet