Outdoorcooking is oergezellig!

Het is geschikt voor leiding, als workshop of als activiteit voor leden. Ideaal voor een leidingweekend, open dag of op (zomer) kamp. De locatie is bij de eigen blokhut en kan op het kampterrein. Je leert verschillende manieren van buiten koken. Je maakt gebruik van de zogeheten Dutchovens, Pizzabarbecue, Tundragrill en nog veel meer. Je gaat samen aan de slag, krijgt uitleg over de verschillende materialen en technieken en geniet van een heerlijke maaltijd. Regelmatig worden de recepten vernieuwd. Een middag/avond Outdoorcooken staat garant voor een gezellige en smakelijke activiteit. 

Voor de prijs hoef je het niet te laten. Voor JongNL-groepen slechts € 16,00 (inclusief boekje Beleef Samen Outdoor cooking bij JongNL) komt het Outdoorcookingteam op locatie, neemt alle materialen én ingrediënten mee. Dus geen gesjouw met boodschappen. Een workshop aanvragen kan per mail. Geef voorkeursdag en periode door. Geen JongNL-groep, wel een workshop Outdoorcooking aanvragen? Dat kan! De kosten bedragen dan slechts € 25,00 per persoon. Informeer bij het bureau naar de mogelijkheden. Download de folder

Boekje Beleef Samen Outdoor cooking bij JongNL

JongNL Limburg is in 2014 gestart met deze razend populaire workshop. Inmiddels hebben er al meer dan 60 workshops plaatsgevonden met ruim 1250 mensen, jong en oud kookten, mee. Zelf actief aan de slag gaan is het motto. En nu is er dus het boekje 'Beleef Samen Outdoor coooking bij JongNL' boordevol achtergrondinformatie, informatie over materialen, vuren, werkwijze en heerlijke recepten. Het boekje wordt na de workshop uitgereikt aan de cursisten, maar is ook te koop voor slechts € 2,50 (exclusief verzendkosten). Mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

boekje ODcooking