pinterest twitter facebook socialmedia vertrouwenspersoon

Kids Party

Om uitwisseling en een band tussen de afdelingen te bevorderen zijn er provinciale ledenactiviteiten. Bij deze activiteiten zijn alle leden (uit een bepaalde leeftijdsgroep) welkom. De vrijwilligers krijgen de gelegenheid om tijdens de provinciale ledenactiviteiten ideeën op te doen die ze zelf weer kunnen gebruiken in hun groep. Tijdens deze provinciale activiteiten staan uitwisseling en samenwerking centraal.

De KidsParty - 13 en 14 april 2019 - Kitskensberg in Roermond
Tijdens het tweede weekend van april (dit zou een weekend kunnen afwijken i.v.m. Pasen) organiseert JongNL samen met Scouting Limburg en IVN Limburg de KidsParty.  Elk jaar op een andere locatie ergens in Limburg. De KidsParty staat altijd in het teken van buitenspelen. 

In 2019 zijn we te gast bij Speeltuin Kitskensberg in Roermond. Kitskensberg is een echte natuurspeeltuin, met maar liefst 5 hectare bosrijke grond aan de rand van de stad Roermond. Zo’n 80 verschillende speeltoestellen bieden veel speelplezier en gevarieerde speelomgevingen. De speeltuin is al meer dan 60 jaar een begrip in heel Limburg en omstreken. Er is een doolhof, een verkeersplein, klimwandjes, tokkelbaan, wankelbrug, piratenschip, complete forten en ook “gewone” zandbakken en wippen en glijbanen zorgen voor eindeloos speelplezier. JongNL Limburg, Scouting Limburg en IVN Limburg zullen dit alles aanvullen met tal van natuur-, educatieve, creatieve en speelse activiteiten, zodat 1 dag op de Kidsparty misschien wel wat te kort is.

Thema Kidsparty 2019: "Een KitskensBERG vol geheimen."
Cara, het boselfje, heeft hulp nodig! De Sjnorgen, een stelletje natuurheksen, hebben haar toverketting te pakken gekregen. Alle kinderen mogen mee helpen zoeken en de Sjnorgen verjagen! Verkleed als natuurheks kunnen ze undercover meespelen tijdens de natuurheksenbijeenkomst. 

Klik hier om onderstaande poster te downloaden. 
Klik hier om de aanvullende informatie te downloaden.


Klik hier voor een sfeerimpressie van de KidsParty in Steinerbos.
Klik hier om je groep aan te melden. Aanmelden kan tot twee weken van te voren.

Eerdere edities vonden plaats in:
7.  2019  -  Speeltuin Kitskensberg Roermond
6.  2018  -  Museum De Locht Melderslo
5.  2017  -  Sprookjesbos Valkenburg
4.  2016  -  Kasteeltuinen Arcen
3.  2015  -  Speeltuin Steinerbos Stein
2.  2014  -  GaiaZOO Kerkrade
1.  2013  -  Speeltuin Klein Zwitserland Tegelen

zoeken in deze site

logo 2015 provincie limburg

ANBI

inveiligehanden

veiligheidsvignet