Juniorentoernooi

Om uitwisseling en een band tussen de afdelingen te bevorderen zijn er provinciale ledenactiviteiten. Bij deze activiteiten zijn alle leden (uit een bepaalde leeftijdsgroep) welkom. De vrijwilligers doen ideeën op die ze zelf weer kunnen gebruiken in hun groep. Tijdens deze provinciale activiteiten staan uitwisseling en samenwerking centraal.

provinciaal juniorentoernooi  -  zaterdag 6 en zondag 7 juni 2020 in Panningen
Het juniorentoernooi is een actief weekend dat in het teken staat van sport en spel, creativiteit en natuurbeleving en geeft junioren een écht JongNL gevoel! Samen strijden tijdens het districtstoernooi en dan 'door' naar hét Provinciaal! Dat is voor kinderen van groep 6, 7, 8 van de basisschool écht top. De stertocht, met zijn leuke en verrassende opdrachten, het kamperen, de creativiteitsopdracht, de toernooispelen en de muziekquiz zijn al jaren de vaste en succesvolle onderdelen van het juniorentoernooi van JongNL Limburg. Het toernooi wordt georganiseerd in samenwerking met een plaatselijke afdeling. Dit jaar neemt JongNL Limburg de organisatie op zich. De richtlijn voor het vaststellen van de datum van het provinciaal juniorentoernooi is het weekend na Pinksteren.

Wordt er in jouw district geen districtstoernooi georganiseerd, dan kun je tóch meedoen aan het provinciale toernooi. Informeer bij het bureau naar de voorwaarden: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..


De toernooispelen van dit jaar zijn: Emmerbal en Americaans Slagbal.

Download binnenkort hier het toernooiboekje en vindt aanvullende informatie over het toernooi.
Om deel te nemen aan het provinciale toernooi moet het team aan een aantal criteria voldoen. Welke dat zijn lees je hier.
Klik hier voor een sfeerimpressie.


organisatie districtstoernooi
Jouw afdeling aan de beurt om het districtstoernooi te organiseren? Dan mogen jullie je buigen over tijdschema's, tochttechnieken, creativiteitsopdrachten en meer. Bij zo'n districtstoernooi komt veel kijken en vaak is het voor de organisatie de eerste keer. Om je op weg te helpen is een blanco draaiboek opgesteld, een voorbeeld tijdsplanning, wedstrijdschema en jureringssysteem gemaakt. Allen naar wens aan te passen. Klik hier om een en ander te downloaden. 

de toernooispelen
Tijdens het toernooi worden échte JongNL-toernooispelen gespeeld. Spelen die je nergens anders doet en dat maakt het zo leuk! In het overzicht kun je zien welke spellen er afgelopen jaren gespeeld zijn. Download hieronder de speluitleg van de toernooispelen van dit jaar en voorgaande jaren. Op zoek naar een uitdagend nieuw spel? Probeer dan zwerkbal of het chaosspel eens.

Downloadsprovinciaal juniorentoernooi (9)
totaaloverzicht toernooispelen per jaar

Spelregels van de toernooispelen
Triovoetbal
Drieballenspel
Emmerbal
Burchtbal
Tjoekbal
Americaans Slagbal
Dobbelbalspel
Zwerkbal
Chaosspel

 

 

 

 

 

 

zoeken in deze site

logo 2015 provincie limburg

veiligheidsvignet

inveiligehanden

ANBI