pinterest twitter facebook socialmedia vertrouwenspersoon

Jubileumfestival

Jubileumfestival - 15 september 2018
JongNL Limburg bestaat 25 jaar. Léon Hoenen was op 1 mei 25 jaar in dienst als coördinator. Dat is dus dubbel-feest en reden om groots uit te pakken. Op 15 september wordt een Jubileumfestival georganiseerd met 's middags een congres met als thema: Hoe de JongNL methode een bijdrage levert aan een gezonde en leefbare samenleving. Er is een lezing van Goos Cardol, lector in opvoeden in het publieke domein, een discussie met Peter Boonen van de Procincie en jonge vrijwilligers van JongNL en je krijgt een rondleiding door JongNL met diverse mini-workshops en presentaties waar je aan mee kunt doen. Vanaf 19.00 uur is een receptie vol entertainment, hapjes en drankjes waarin gelegenheid is tot feliciteren. In de avonduren is er feest voor alle leiding, oud-leiding en overige vrijwilligers. Het festival vindt plaats in het 'Gemeenschapshuis in Kepèl' in Panningen. Klinkt goed toch? Zorg dat je erbij bent.

Download hier de folder met het hele programma.

Wil je erbij zijn? Aanmelden kan al!
Wil je deelnemen aan het 1. congres en/of komen feliciteren tijdens de 2. receptie, stuur dan een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Komen jullie (met velen) naar het 3. feest, meld je dan aan via PION. In het opmerkingenveld kun je eventueel aangeven hoeveel oud-leiding er meekomt en hoeveel plaatsen jullie willen reserveren in de bus. Jullie worden dan opgehaald bij (in de buurt van) de eigen blokhut én weer veilig thuis gebracht. Geweldig toch?!

Dus aanmelden per mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. voor:
1. het congres
2. de receptie
3. het feest  >>  externen

Aanmelden via PION:
3. het feest  >>  vrijwilligers van de JongNL-afdelingen

Reserveer 15 september alvast in de agenda.

JF2018 uitnodiging

zoeken in deze site

logo 2015 provincie limburg

ANBI

inveiligehanden

veiligheidsvignet