JongNL kinderfeestje

Er is er een jarig, hoera, hoera, dat kun je wel zien dat ben jij!
Ben je binnenkort jarig en ga je een feestje geven? Leuk! JongNL kan je helpen om er een onvergetelijk feest van te maken. Gezellig een hele middag spellen doen, knutselen of een speurtocht lopen, het kan allemaal!

kinderfeestjes 4-8 jarigen
Kinderen in de leeftijd van 4 tot 8 jaar beschikken over een grote fantasie en doen niets liever dan het spelen en naspelen van een rol. Bij het organiseren van een feest is het nuttig hier iets mee te doen. Speel als begeleider van het feest ook een rol en neem de kinderen mee in een fantasiewereld. De rol van begeleider is die van stimulator en aanjager van de activiteiten. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk.

kinderfeestjes 9-12 jarigen
Kinderen in deze leeftijdsklasse zijn over het algemeen gek op activiteiten met een competitie-element. Wie is de beste, snelste, handigste, enzovoorts. Zeker als er ook nog prijsjes te winnen zijn. Houd rekening met de samenstelling van de groep. Verzin activiteiten waarbij ieders kans om te winnen (nagenoeg) even groot is. Heb je alleen spellen waar het gaat om snelheid, dan voelt de 'langzaamste' zich na het derde spel waarschijnlijk doodongelukkig. Een andere favoriet voor deze leeftijdsgroep is het organiseren van een slaapfeestje.  

aanbod
JongNL Limburg heeft diverse boeken, spellen en traktaties in het aanbod.
Zo is er de feestditie van het boekje SamenSpelen, boordevol feestelijke spellen, uitnodigingen, versieringen, spelletjes en traktaties voor alle leeftijden. Bekijk het op samenspelenboek.nl.
Zo heeft JongNL Limburg een uitgebreid aanbod aan spelmaterialen en -pakketten. Zeskampspelen, spelenkermis spelen, SamenSpelenSpel, Raak-je-Plaatje en het Circusspel is zomaar een greep uit ons uitgebreide assortiment.
Zo heeft JongNL nog een springkussen, suikerspinapparaat (kinderen kunnen zelf hun suikerspin draaien) en popcornapparaat.

Bekijk het volledige aanbod in onze webshop. Heb je zelf al een idee, maar kun je nog tips gebruiken, mail dan naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Veel succes bij de organisatie van het kinderfeestje!

kinderfeestje