pinterest twitter facebook  vertrouwenspersoon

zoeken in deze site

Algemene informatie lid worden

A5-lidZin in actie, avontuur en gezelligheid?
Dan zit je goed bij JongNL (Jong Nederland), dé club waar je iedere week op dezelfde tijd, samen met je vrienden, bij elkaar komt en het avontuur van je leven beleeft. Dus niet telkens voetbal of schilderen, maar samen spelen, ravotten, sporten, knutselen, spannende speurtochten lopen, kamperen, toneelstukken opvoeren, opdrachten uitpluizen, vuurtje stoken en nog veel meer.

Het mooiste van JongNL zijn de kampen en weekenden: lekker weg van huis, zonder papa en mama, maar met vrienden en vriedinnen gave, ruige en actieve dingen doen. Gezellig overnachten in een slaapzaal of tent. Dat wil jij toch ook?

Juffrouw of meester
Een juffrouw of meester kennen we niet bij JongNL. Wel zijn er vrijwillige leiders en leidsters die iedere week voor een geslaagd en vooral gevarieerd en veilig programma zorgen. Dat kunnen ze heel goed, want daar worden ze voor opgeleid door JongNL Limburg. Daarmee staat de naam JongNL (Jong Nederland) al meer dan een halve eeuw borg voor een goede en betrouwbare organisatie. Je ouders hoeven zich daar géén zorgen over te maken.

Lid worden?
Iedereen kan meedoen. JongNL kent diverse leeftijdsgrenzen. Afhankelijk van je leeftijd kun je meespelen in een bepaalde groep. De activiteiten zijn aangepast aan de leeftijdskenmerken van de groep. Kinderen van verschillende scholen, buurten en wijken komen bij JongNL samen. Je snapt het al: JongNL is dé plek om nieuwe vrienden te ontmoeten.

JongNL is In 43 dorpen en wijken in Limburg actief. Er is dus altijd wel een club bij jou in de buurt. En het leuke is... Tijdens de activiteiten op districts- en provinciaal niveau ontmoet je regelmatig kinderen uit andere plaatsen.

Weten waar JongNL te vinden is? Klik hier voor een kaart van Limburg met alle clubs. Wil je meer informatie of weten hoe jij je aan kan melden, klik dan op de club naar keuze om naar de website te gaan. Daar vind je vast contactgegevens. Zo niet, stuur dan een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., dan helpen wij je verder.

Foto's en video's 
Wil je met eigen ogen zíen wat JongNL is? Bekijk foto's van verschillende activiteiten en bekijk de promotiefilmpjes. Klik hier.

Download de A5-promotiefolder lid worden.