Zin in actie, avontuur en gezelligheid?

Dan zit je goed bij JongNL!
Jong Nederland, kortweg JongNL, is dé tofste club, waar je iedere week op dezelfde tijd, samen met je vrienden en vriendinnen, bij elkaar komt en het avontuur van je leven beleeft.

Dus niet telkens voetbal of schilderen, maar samen spelen, ruig ravotten, diverse sporten beleven, uitdagende knutsels maken, spannende speurtochten lopen, in tenten en andere accommodaties kamperen, toneelstukken schrijven en opvoeren, opdrachten uitpluizen, vuurtje stoken en nog veel meer ..

'Bij JongNL speel je vaak buiten en dat is gezond. Het spel is uitdagend en speelt zich af in een veilige omgeving. Je maakt vrienden bij JongNL!'


Het mooiste van JongNL zijn de kampen en weekenden: lekker weg van huis, zonder papa en mama, maar met vrienden en vriedinnen gave, ruige en actieve dingen doen.
Gezellig overnachten in een slaapzaal of tent. Dat wil jij toch ook?

Juffrouw of meester
Een juffrouw of meester kennen we niet bij JongNL. Wel zijn er vrijwillige leiders en leidsters die iedere week voor een geslaagd en vooral gevarieerd en veilig programma zorgen. Dat kunnen ze heel goed, want daar worden ze voor opgeleid door JongNL Limburg. Daarmee staat de naam JongNL (Jong Nederland) al meer dan een halve eeuw borg voor een goede en betrouwbare organisatie. Je ouders hoeven zich daar géén zorgen over te maken.

Lid worden? Iedereen kan meedoen!
JongNL kent diverse leeftijdsgrenzen. Afhankelijk van je leeftijd kun je meespelen in een bepaalde groep. De activiteiten zijn aangepast aan de leeftijdskenmerken van de groep. Kinderen van verschillende scholen, buurten en wijken komen bij JongNL samen. Je snapt het al: JongNL is dé plek om nieuwe vrienden te ontmoeten.

Wil je weten of bij jou in de buurt ook een JongNL-afdeling zit? Klik dan snel hier voor een afdeling bij jou in de buurt.


JongNL is namelijk in 40 dorpen en wijken in Limburg actief. Er is dus altijd wel een club bij jou in de buurt. En het leuke is... Tijdens de activiteiten op districts- en provinciaal niveau ontmoet je regelmatig kinderen uit andere plaatsen.
Wil je meer informatie of weten hoe jij je aan kan melden, klik dan op de club naar keuze om naar de website te gaan. Daar vind je vast contactgegevens. Zo niet, stuur dan een mail naar info@jongnl.nl, dan helpen wij je verder.


Foto's en video's 
Wil je met eigen ogen zíen wat JongNL is? Bekijk foto's van verschillende activiteiten en bekijk de promotiefilmpjes. Klik hier.

Download de A5-promotiefolder: Lid worden

pinterest twitter facebook  vertrouwenspersoon