pinterest twitter facebook  vertrouwenspersoon

zoeken in deze site

Boeken en Folders
Wil je iets reserveren, geef dan aan welke materialen en voor welke dag/periode. Je wordt binnen een paar dagen geïnformeerd over de mogelijkheden.
Bellen kan ook met één van de medewerkers van het bureau: 0475 520020.

Genoemde prijzen zijn actuele prijzen. Voor JongNL-afdelingen geldt een speciale korting.

 samenspelenboek SamenSpelenBoek
Hét handboek voor het jeugd- en jongerenwerk met vijf zeer bruikbare en op de praktijk gerichte hoofdstukken. Voor elke spelpijler (sport & spel, creativiteit en buitenleven) een hoofdstuk, een over groepsbijeenkomsten en een over achtergronden van het jeugdwerk. Meer informatie op samenspelenboek.nl!

prijs                € 19,95

Let op! Laatste exemplaren! 
 boekjessamenspelen SamenSpelen-boekjes
Onder de titel SamenSpelen geeft JongNL Limburg drie keer per jaar een handzaam boekje uit (A6 formaat). Het boekje is gericht op ieder die actief is in de begeleiding van groepen kinderen en jongeren in de leeftijd van vier tot zestien jaar. 

In het boekje worden veelzijdige activiteiten beschreven die inspelen op de belevingswereld van kinderen in een bepaalde leeftijd en bovendien aangepast aan de jaargetijden. Meer informatie op samenspelenboek.nl!

prijs                         € 3,00
abonnementsprijs  € 10,00 incl verzendkosten


 
Beleef Samen Outdoor cooking bij JongNL
JongNL Limburg is in 2014 gestart met de workshop Outdoor cooking. Deze workshop werd razend populair. Inmiddels hebben er al meer dan 60 workshops plaatsgevonden. Ruim 1250 mensen, jong en oud, kookten mee. Zelf actief aan de slag gaan is het motto. En nu is er dus het boekje 'Beleef Samen Outdoor coooking bij JongNL' boordevol achtergrondinformatie, informatie over materialen, vuren, werkwijzen en heerlijke recepten. Het boekje wordt na de workshop uitgereikt aan de cursisten, maar is ook te koop.

prijs  € 5,00


 
Zingen in de groep
Kinderen houden van zingen. Vooral bij het kampvuur en op weekend- of zomerkamp wordt graag samen gezongen. Dit 96 pagina's tellende boekje staat boordevol bekende en minder bekende liedjes, verdeeld in diverse categorieën. Meer informatie op zingenindegroep.nl.

prijs € 5,00


 
  TienerTips
Voor iedereen een must-have die met tiener werkt.
Het boek geeft antwoord op veel vragen over het werken met tieners. De inhoud zet je aan het denken en biedt inspiratie om meer uit het werken met tieners te halen!

Een handig en praktisch boek, 76 pagina's in full-color opgesplitst in twee delen!
Deel 1: Praktische en theoretische tips
Deel 2: Meer dan 50 (spel)ideeën voor tieneractiviteiten.

prijs € 7,50


 
JongNL voor iedereen!
Met wat extra ondersteuning en begeleiding kunnen kinderen met een beperking meedoen.
Er gaat een wereld open voor iedereen!

In dit boekje wordt ingegaan op verschillende beperkingen die we tegen komen in het jeugdwerk en wordt overzichtelijk gemaakt wat een beperking betekent voor iemand.prijs € 3,50

 
Autisme en JongNL-pakketje
Samen zorgen we ervoor dat kinderen écht mee kunnen doen, hun draai kunnen vinden in de groep en het naar hun zin hebben.
Behalve dat jij als leider kinderen met autisme een groot plezier doet, is het ook leerzaam en uitdagend voor jouw rol als begeleider van een groep kinderen.
Dit boekje geeft een inkijk in de gedachtengang van kinderen met autisme, aan de hand van voorbeelden uit de praktijk, geven we je tips en tools!

Het pakketje bestaat uit 3 delen:
- boekje 'autisme en JongNL'
- poster met handige voorbeeld en tips
- vierluik 'autisme herkennen'


prijs € 5,00

 
Happy Birthday! Op naar een top feestje.
Een verjaardag is een feestelijk moment in ieders leven. Als kind kijk je uit naar de dag dat je in het middelpunt van de belangstelling staat én weer een jaartje ouder en groter wordt.
Dit boekje staat boordevol suggesties om van elk verjaardagspartijtje een succes te maken!


Dit boekje is gratis aan te vragen via info@jongnl.nl


 
 
knopen en pionieren
 
Spelen met knopen en pionieren
Spelen met knopen en pionieren is een boekje met instructie voor een aantal basisknopen en sjorringen. Deze zijn aangevuld met spelletjes en pioniertoepassingen. Zo komen alle spelpijlers van Jong Nederland aan bod: Sport & Spel, Creativiteit en Buitenleven.

prijs  € 12,50

 

 
natuurspelen

Natuurspelen!
Natuurspelen! is een boekje vol natuurspelen en –activiteiten uitgebracht door Jong Nederland om het spelen in en met de natuur te bevorderen.  Natuurspelen! is gemaakt voor iedereen die, beroepsmatig of in zijn vrije tijd, met kinderen werkt. Natuurspelen! is er ook voor ouders.

prijs  € 12,50

 


speurtochten

Speurtochten
Speurtochten is een boekje boordevol met speurtochten en tochttechnieken. De speurtochten zijn geordend op leeftijd. Door tochten te combineren, iets aan te passen of opdrachten toe te voegen, maak je de tocht geschikt voor elke leeftijd!

prijs: € 12.50


 


 

terug naar boven