pinterest twitter facebook socialmedia vertrouwenspersoon

Aanvullende informatie na aanmelding

Na aanmelding voor een activiteit of cursus kun je hieronder de aanvullende informatie (die je al eerder per mail hebt ontvangen) nalezen. De belangrijkste informatie over de activiteiten en cursussen vind je al in de algemene informatie en diverse folders op deze website. De aanvullende informatie wordt pas gepubliceerd nadat de inschrijving voor de cursus of activiteit voorbij is. Heb je voor die tijd dringende vragen, neem dan contact op met het bureau van JongNL Limburg.aanvullende informatie Moonwalk 2016 
Gefeliciteerd! Jullie gaan meelopen met de Moonwalk. Download hier de MoonwalkTalks met alle belangrijke informatie. Lees alles goed door, zodat je goed beslagen ten ijs komt. In je mailbox heb je de verstrektijd ontvangen en van welk startpunt jullie vertrekken: A, B of C. Download hieronder de MoonwalkTalk met informatie over jullie startlocatie.

Het is noodzakelijk alles goed door te lezen. Hierin lees je onder andere dat jullie een koffie- en/of theekan moeten meenemen voor het ontbijt, dat jullie zelf tondels mee moeten nemen en dat het voor IEDEREEN verplicht is een veiligeheidshesje te dragen.

MoonwalkTalk 1

MoonwalkTalk 2 - startinformatie A
MoonwalkTalk 2 - startinformatie B
MoonwalkTalk 2 - startinformatie C

zoeken in deze site

logo 2015 provincie limburg

ANBI

inveiligehanden

veiligheidsvignet