Aanmelden

Op dit moment kun je je aanmelden voor alle onderstaande cursussen en activiteiten. Wil je je aanmelden voor een andere cursus, workshop, activiteit of bijeenkomst die op de agenda, maar (nog) niet in onderstaand rijtje staat, neem dan contact met ons op.

Nieuwe manier van aanmelden!
Sinds 1 juli 2016 werken we met een geheel nieuw en eigen (speciaal voor JongNL ontwikkeld) ledenadministratiesysteem PION. Alle gegevens van leden en leiding worden daarin bijgehouden. Dit maakt het opgeven van leden en leiding voor cursussen en activiteiten heel eenvoudig!

Dit is de link naar PION: https://pion.jongnl.nl

Stappenplan
stap 1  Je logt in met de gegevens die bij de contactpersoon ledenadministratie bekend zijn. Je kunt inloggen met het 'admie-account' of met het 'inschrijf-account'.
stap 2  Klik op activiteiten inschrijven en kies dan aanmelden voor een activiteit.
stap 3  Kies de activiteit én de juiste dag (dit is van toepassing bij bijvoorbeeld de Outdoordagen) en klik rechts op het pijltje.
stap 4  Selecteer de afdeling, groep en contactpersoon. Met deze contactpersoon zullen we communiceren. Controleer het 06-nummer en e-mailadres!
stap 5  Wil je dat, naast de contactpersoon, nog iemand een inschrijvingsmail krijgt, vul dan het e-mailadres in bij 'Extra inschrijvingsmail naar'.
stap 6  Alles ingevuld en gecontroleerd? Kies dan 'Deelnemers'.
stap 7  Selecteer de deelnemers > leden en leiding. Let op! Heb je bij stap 4 een groep geselecteerd, dan kun je alleen leden en leiding van die groep selecteren en dus opgeven.
stap 8  Volg verder de stappen die nodig zijn om de aanmelding te voltooien. 


Aanvullende informatie na inschrijving
Als de inschrijving is gedaan, zal deze door het bureau bevestigd worden. Pas dan is de inschrijving definitief. Je krijgt hiervan bericht.

Overzicht ingeschreven deelnemers

Weten wie er definitief ingeschreven zijn? Ga naar Activiteiten inschrijven > Bevestigde aanmeldingen. Zijn er voortijdig wijzigingen in de deelnemerslijst, dan kan dat per mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. doorgegeven worden.

Vragen?
Heb je vragen over deze manier van inschrijven, informeer dan bij de contactpersoon ledenadministratie of neem contact op met het bureau - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - 0475 520020.


 

zoeken in deze site

logo 2015 provincie limburg

veiligheidsvignet

inveiligehanden

ANBI