pinterest twitter facebook socialmedia vertrouwenspersoon

Survival Ardennen

Om uitwisseling en een band tussen de afdelingen te bevorderen zijn er provinciale ledenactiviteiten. Bij deze activiteiten zijn alle leden (uit een bepaalde leeftijdsgroep) welkom. De vrijwilligers krijgen de gelegenheid om tijdens de provinciale ledenactiviteiten ideeën op te doen die ze zelf weer kunnen gebruiken in hun groep. Tijdens deze provinciale activiteiten staan uitwisseling en samenwerking centraal.

Survivalweekend Ardennen - 4, 5 november 2017 
De survival is een stoere activiteit middenin de Belgische Ardennen. Een weekend lang met je groep deelnemen aan diverse spectaculaire survivalactiviteiten: spannende GPS-hike, ruig ATB-fietspascours, apenbrug-tokkelen-hillwalk, touwparcours-klimmen-abseilen. In de sfeervolle blokhut is er voldoende ruimte voor een gezellige avond. Overnachten gebeurd in de een van de slaapzalen of in de tipi's.

De survival is voor leden vanaf de derde klas van het voortgezet onderwijs. Richtlijn voor het vaststellen van de datum is het eerste weekend van november. Klik hier voor een sfeerimpressie.

Let op! De survival zit altijd snel vol. Wil je er zeker van zijn dat je met jouw groep kunt deelnemen, begin dan tijdig met het informeren en enthousiasmeren van leden en leiding.

Lees meer in de folder.
Hieronder een filmpje over de Survival op 3ml.

zoeken in deze site

logo 2015 provincie limburg

ANBI

inveiligehanden

veiligheidsvignet