pinterest twitter facebook socialmedia vertrouwenspersoon

Night of/at ...

Om uitwisseling en een band tussen de afdelingen te bevorderen zijn er provinciale ledenactiviteiten. Bij deze activiteiten zijn alle leden (uit een bepaalde leeftijdsgroep) welkom. De vrijwilligers doen ideeën op, die ze zelf weer kunnen gebruiken in hun groep. Tijdens deze provinciale activiteiten staan uitwisseling en samenwerking centraal.

Night of Tech & Taste - koken & bakken en spelen met techniek - geweldig succes!!
Vrijdag- en zaterdagavond 12 en 13 januari genoten ruim 250 kinderen en hun begeleiders van de Night of Tech and Taste. Kinderen uit Baarlo, Hegelsom, Horst, Neeritter Venray, Born, Beesel, Waubach, Kessel-Eik, Panningen en Melick maakten er een geweldig feest van. JongNL Limburg organiseerde de twee avonden in het kader van de Sociale Agenda van de provincie Limburg. Kennismaken met gezonde voeding, koken, bakken en actief met technische knutsels stond centraal.
Bij het onderdeel taste werd er geroerd, gesneden, geproefd van kip-groente-wraps, zingende zoutjes en notenkoekjes. Bij het onderdeel tech werd gezaagd, geschuurd, geboord met als resultaat een dobbelspel, klimmende vlieger, raketje, soma-puzzelblok en trektol.
De gemaakte baksels gingen met recept in een feestelijk zakje mee naar huis. Ook de technische knutsels werden zorgvuldig verpakt om thuis broers, zussen, ouders of verzorgers mee te verbazen.
Het was een avond zonder telefoons. De kinderen waren opvallend geconcentreerd bezig. De organisatie is erin geslaagd op er een uitdagende avond van te maken.

Voor meer informatie: bekijk hieronder de folder of download 'm hierEerdere edities van de Night of/at ....
2018  -  Night of Tech & Taste bij Connect College Echt-Susteren
2017  -  Night of Action in klimcentrum Rocca in Gulpen
2016  -  Night of Science in Continium Discovery Center in Kerkrade
2015  -  Night of Action bij Snowworld en Minli in Landgraaf 

2014  -  Night at the Museum bij Limburgs Museum in Venlo 
2013  -  Night of Science bij Ithaka in Tegelen 
2012  -  Night of Science in Continium Discovery Center in Kerkrade

NoTT 2018

 

 

zoeken in deze site

logo 2015 provincie limburg

ANBI

inveiligehanden

veiligheidsvignet