pinterest twitter facebook socialmedia vertrouwenspersoon

Moonwalk

Om uitwisseling en een band tussen de afdelingen te bevorderen zijn er provinciale ledenactiviteiten. Bij deze activiteiten zijn alle leden (uit een bepaalde leeftijdsgroep) welkom. De vrijwilligers doen ideeën op die ze zelf weer kunnen gebruiken in hun groep. Tijdens deze provinciale activiteiten staan uitwisseling en samenwerking centraal.

De Moonwalk - 10 en 11 maart 2018 in Gennep
De Moonwalk is een nachtelijke hike die gelopen wordt met bepakking. De tocht voert langs akker- en weilanden, bossen en beken en is zo'n 20 kilometer lang. Deelnemen aan de Moonwalk is een uitdaging. De activiteit is actief en best zwaar. Je kunt kennismaken met andere jongeren, ervaringen uitwisselen en plezier maken. Kortom: een activiteit die je tenminste één keer in je leven moet meemaken. De Moonwalk is voor leden vanaf de tweede klas van het voortgezet onderwijs. De richtlijn voor het vaststellen van de datum van de Moonwalk is half maart (afhankelijk van hoe de Carnaval valt).

De Moonwalk wordt georganiseerd in samenwerking met een plaatselijke afdeling. In 2018 is dat JongNL Gennep. De tocht is zo'n 20 kilometer lang. Nieuw dit jaar is dat de groepjes uit maximaal 4 leden en 1 begeleider mogen bestaan. Voorheen bestond een groepje uit maximaal drie leden en een begeleider. Tijdens de hike kom je verschillende posten met survivalachtige doe-opdrachten tegen. In de vroege ochtend arriveer je bij de overnachtingsplaats in Gennep.  Daar kun je je puptentje opbouwen.

Klik hier voor een sfeerimpressie.
Bekijk hieronder de folder of download 'm hier.
Download hier de aanvullende informatie.

Aanmelden gaat via PION en kan vanaf half december tot uiterlijk 25 februari 2018!


MW 2018 folder


zoeken in deze site

logo 2015 provincie limburg

ANBI

inveiligehanden

veiligheidsvignet