pinterest twitter facebook socialmedia vertrouwenspersoon

Kids Party

Om uitwisseling en een band tussen de afdelingen te bevorderen zijn er provinciale ledenactiviteiten. Bij deze activiteiten zijn alle leden (uit een bepaalde leeftijdsgroep) welkom. De vrijwilligers krijgen de gelegenheid om tijdens de provinciale ledenactiviteiten ideeën op te doen die ze zelf weer kunnen gebruiken in hun groep. Tijdens deze provinciale activiteiten staan uitwisseling en samenwerking centraal.

De KidsParty - 8 en 9 april bij Sprookjesbos Valkenburg
Op zaterdag 8 en zondag 9 april organiseert JongNL samen met Scouting Limburg en IVN Limburg de KidsParty is het Sprookjesbos in Valkenburg. Leuke spelactiviteiten in een Sprookjesachtige omgeving. Onder het motto Als ik kon toveren ... ontmoeten fantasie en werkelijkheid elkaar.

Kom spelen en ravotten. Geniet van het speelkasteel, zwaai in de zotte zweefmolen, klieder je nat bij de waterspeelplaats, klim in Sinbads Schommelschip, doe mee met duurzame spelen, beleef spectaculaire tovertrucs, spannende proeven, maak een speurtocht door de gevaarlijke groeve en doe mee aan de verkiezing van het leukste sprookje van 2017! 

Klik hier voor alle belangrijke aanvullende informatie.
Klik hier voor een sfeerimpressie van de KidsParty in Steinerbos.
Klik hier om je groep aan te melden.

KP 2017 folder

 

zoeken in deze site

logo 2015 provincie limburg

ANBI

inveiligehanden

veiligheidsvignet