pinterest twitter facebook socialmedia vertrouwenspersoon

Juniorentoernooi

Om uitwisseling en een band tussen de afdelingen te bevorderen zijn er provinciale ledenactiviteiten. Bij deze activiteiten zijn alle leden (uit een bepaalde leeftijdsgroep) welkom. De vrijwilligers doen ideeën op die ze zelf weer kunnen gebruiken in hun groep. Tijdens deze provinciale activiteiten staan uitwisseling en samenwerking centraal.

provinciaal juniorentoernooi  -  10 en 11 juni 2017 in Born
Het juniorentoernooi is een actief weekend dat in het teken staat van sport en spel, creativiteit en natuurbeleving en geeft junioren een écht JongNL gevoel! Samen strijden tijdens het districtstoernooi en dan 'door' naar hét Provinciaal! Dat is voor kinderen van groep 6, 7, 8 van de basisschool écht top. De stertocht, met zijn leuke en verrassende opdrachten, het kamperen, de creativiteitsopdracht, de toernooispelen en de muziekquiz zijn al jaren de vaste en succesvolle onderdelen van het juniorentoernooi van JongNL Limburg. De richtlijn voor het vaststellen van de datum van het provinciaal juniorentoernooi is het weekend na Pinksteren.

Wordt er in jouw district geen districtstoernooi georganiseerd, dan kun je tóch meedoen aan het provinciale toernooi. Informeer bij het bureau naar de voorwaarden: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Het juniorentoernooi wordt georganiseerd in samenwerking met een plaatselijke afdeling. Vele vrijwilligers worden ingezet bij onder andere de posten, als scheidsrechter, als kookstaf of als jurylid. Er kunnen zo'n 30 teams meedoen. Een team bestaat uit 5 tot 9 teamleden en een leid(st)er. Het toernooi is met overnachting.

Download de folder.
Download de spelregels van de toernooispelen die dit jaar gespeeld worden, of van voorgaande jaren.

Download het toernooiboekje.  Nog niet beschikbaar.
Om deel te nemen aan het provinciale toernooi moet het team aan een aantal criteria voldoen. Welke dat zijn lees je hier.
Klik hier voor een sfeerimpressie.

prijswinnaars provinciaal juniorentoernooi 2016

1e prijs jongens 
2e prijs jongens
3e prijs jongens

1e prijs meisjes
2e prijs meisjes
3e prijs meisjes
Junioren JN Lindenheuvel
Coole JN Bende uit Meterik
Lab Ratten uit Siebengewald

Meisjes junioren Melick
Sjiek de Friemel uit Grathem
Hakka Tjakka Girls uit Siebengewald

Jongens van Lindenheuvel en meiden van Melick: Gefeliciteerd met deze prachtige prestatie!

organisatie districtstoernooi
Jouw afdeling aan de beurt om het districtstoernooi te organiseren? Dan mogen jullie je buigen over tijdschema's, tochttechnieken, creativiteitsopdrachten en meer. Bij zo'n districtstoernooi komt veel kijken en vaak is het voor de organisatie de eerste keer. Om je op weg te helpen is een blanco draaiboek opgesteld, een voorbeeld tijdsplanning, wedstrijdschema en jureringssysteem gemaakt. Allen naar wens aan te passen. Klik hier om een en ander te downloaden. Je vindt er ook de spelregels van de toernooispelen van 2015: tjoekbal en emmerbal. Maar dan gebruik van het voorbeeld draaiboek, tijdschema,

de toernooispelen
Download hieronder de speluitleg van de toernooispelen van dit jaar en voorgaande jaren. Op zoek naar een uitdagend nieuw spel? Probeer dan zwerkbal of het chaosspel eens.

2017 - Born chaosspel 
Americaans slagbal
2016 - Swalmen triovoetbal
burchtbal
2015 - Venray
tjoekbal 
emmerbal
2014 - Kessel-Eik drieballenspel 
dobbelbalspel
2013 - Gennep triovoetbal 
burchtbal
2012 - Maasbree zwerkbal
chaosspel
2011 - Budschop en Leveroy Amerikaans slagbal
emmerbal
2010 - Melick dobbelbalspel
tjoekbal
2009 - Panningen 3-ballenspel
burchtbal
2008 - Lindenheuvel triovoetbal
emmerbal
2007 - America Americaans Slagbal 
dobbelbalspel
2006 - Maasbree burchtbal
tjoekbal
2005 - Grathem triovoetbal  
burchtbal
2004 - Beesel ?
2003 - St. Geertruid drieballenspel  
emmerbal 
2002 - Buchten triovoetbal  
hoepelbal 

 

 

 

zoeken in deze site

logo 2015 provincie limburg

ANBI

inveiligehanden

veiligheidsvignet